آموزش دستگاه تصفیه آب
آب خوب و سالم جهت آشامیدن شاخصهای زیادی دارد از جمله سختی ، PH ، میزان دقیق هر کدام از یونهای خوب و بد ، طعم ، بو ، عدم آلودگی میکروبی و ...
یکی از فاکتور های اصلی و شاخص های مهم آب آشامیدنی ، میزان TDS آن است . TDS مجموع کل املاح موجود در آب را بیان میکند .در آب مقطر TDS برابر با صفر است و هرچه این عدد بالاتر رود میزان املاح بیشتر میشود و اصطلاحا آب سخت تر میشود .
شاخص های آب استاندارد جهت آشامیدن در استانداردهای مختلف به وضوح ذکرشده است (طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی حداکثر مجاز TDS آب 1000 است ) . اما آب مطلوب تقریبا در هیچ استانداردی به صراحت گفته نشده است به دلیل اینکه نسبی می باشد و همچنین نیاز به مطالعات و تحقیقات بسیار پیشرفته پزشکی داشته که تاکنون به انجام آن موفق نشده اند اما تقریبا در همگی استانداردها و مطالعات به لزوم پایین بودن TDS آب اشاره شده است .
آنچه واضح است تقریبا در اغلب استانداردها به خطرات ناشی از آب با TDS بالای 500 اشاره میشود و هیچکدام آشامیدن این آب را با وجود استاندارد بودن ، توصیه نمیکنند .
حداقل میزان TDS مطلوب آب نیز 50 میباشد و کمتر از این مقدار توصیه نمیشود .
( توجه شود که مطلوب با استاندارد متفاوت است مثلا میزان PH مناسب آب 6.5 تا 9 میباشد ولی میزان مطلوب آن برای بدن 7.5 تا 8.5 است )
آبها تقریبا در TDS بالای 170 ایجاد رسوب محسوسی خواهند داشت و حداکثر TDS آب مطلوب جهت آشامیدن را حدود 150 ذکر میکنند .
لازم به ذکر است یکی از بهترین ملاک های ما میتواند آب چشمه های طبیعی باشد که TDS اکثر آنها در محدوده 80 تا 150 میباشد ( بجز موارد استثناء و چشمه های معدنی خاص )
همچنین بر طبق مطالعات ، مشخص شده که رابطه معنا داری بین سنگ کلیه و سنگ مثانه با سختی آب وجود دارد ( نظر پزشکان متخصص کلیه و مجاری ادراری ) و مشاهده شده در مناطق با آبهای سخت ، شدت و تعداد بیماران مبتلا به آنها بالاتر میرود و گاهی کلیه بعضی از افراد حساسیت بالایی به کلسیم دارد و سریعا سنگ ساز میشود و تنها مزیت آبهای سخت ، تسریع بهبود شکستگی استخوانها به علت وجود کلسیم بالاست .
و همچنین اکثر متخصصان علم تغذیه و پزشکان بر این باورند که بدن بیشتر به آب سالم احتیاج دارد و سپس املاح آن درواقع آب سالم و بهداشتی در اولویت است . چرا که حیات بدن در آب است و تمام فعالیت شیمیایی بدن بدون آب مختل میشود و وجود آب سالم در همه بخش های بدن و بافت ها لازم و ضروری است . ( به عنوان مثال اگر آب دارای سطح نیترات بالا باشد ، این نیترات به بافت ها و خون انتقال می یابد که عوارض بسیار زیادی از جمله عدم اکسیژن رسانی مطلوب به بافت ها و ... خواهد داشت )
آبی که از دستگاه های تصفیه آب بدست می آید اگر سختی پایینی داشته باشد (کمتر از 50 ) کمی تلخ میشود و همچنین بخاطر از دست دادن قسمت اعظم املاح آن کمی اسیدی میشود که یکی از بزرگترین عیبهای دستگاههای تصفیه آب به عقیده کارشناسان است و خوشبختانه با بالابردن TDS آب خروجی ، این عیب به راحتی رفع خواهد شد و بنابراین آب با TDS کمتر از 50 توصیه نمی شود . همچنین آبهای با TDS بسیار پایین ممکن است باعث ریزش مو و بیماریهای قلبی و ... شود . >>> مشکل بزرگ دستگاهای تصفیه آب . البته به طور کلی هنوز اثبات نشده است که آبهای با TDS پایین ، برای بدن مشکل دارند یا ندارند اما بهتر است از آبهای با TDS بسیار پایین استفاده نشود >>> آب با TDS بسیار پایین برای بدن مشکل دارد؟
دیگر مشکل بسیار بزرگ آب های خالص ( آب با TDS بسیار پایین ) این است که به علت خالص بودن ظرفیت انحلال پذیری بسیار بالایی دارند که حتی محققان از حل شدن مقداری پلاستیک ظروف نگهداری در این آب را تایید کرده اند و همچنین رفتارهای بسیار زیاد دیگری نیز میتوان برای این آب در نظر گرفت که بحثی طولانی و تخصصی دارد و برای بدن مطلوب نیستند .
میزان سختی دستگاههای تصفیه آب خانگی باید در محدوده استاندارد تنظیم شود که مطابق با این آموزش باید سختی آنرا تنظیم نمایید . >>> تنظیم سختی دستگاههای تصفیه اب خانگی
بنابراین بر اساس تجربه و مطالعات صورت گرفته ، ما میزان مطلوب TDS آب دستگاه تصفیه آب خانگی را در محدوده 50 تا 170 (ppm) اعلام میکنیم
منابع :
https://en.wikipedia.org/wiki/Total_dissolved_solids
لطفا سوالات و نظرات خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید .
دیدگاهها
با سلام . دستگاهای تصفیه آب RO میتوانند حداکثر TDS تا تا حدود 10 پایین بیاورند ولی شما با استفاده از شیر تنظیم میتوانید TDS خروجی را در محدوده دلخواه تنظیم نمایید . همچنین میتوانید با استفاده از فیلترهای مواد معدنی ، املاح مفید را به آب اضافه نمایید که باعث بالا آمدن TDS میشود . هر دو روش TDS را در محدوده استاندارد قرار میدهد .
TDSآب رگه تلخی ازبین می ره .چگونه رگه تلخی رو از بین ببرم.
بله کمی سختی را بالا بیاورید
استفاده از شیر میکس یا فیلتر مینرال خوب
TDS رگه تلخی آب از بین میره .چگونه رگه تلخی رو از بین ببرم.
درضمن فیلتر ممبران ونترون اصلی گذاشتم و فیلتر ۱+۲+۳+۴و۵
را هم تعویض نمودم.
من خودم ۲ سال میشه یه دستگاه تصفیه آب سافت واتر ۶ مرحله ای دارم ، آب شهری ما سختیش ۱۸۰ هست که دستگاه میرسوند به ۵
برای ما هم به ۱۰می رسونه ایا دستگاه مشکلی داره یا درسته
سختی نهایی آب ، ربطی به اورجینال بودن یا نبودن ممبران ندارد . گاهی حتی ممکن است ممبران فیک ، سختی را پایین تر از ممبران آصلی بیاورد . باید ببینید که ممبران برای چه آبی طراحی شده است .
همچنین در بعضی از شهر ها سختی آب بسیار بالاست و حتی بهترین ممبرانها نیز نمی توانند سختی را به کمتر از مثلا 200 برسانند .
در کل عدد نهایی سختی ربطی به اورجینال بودن یا نبودن ممبران ندارد .
معرفی کنید
بنده پزشک هستم و یک آزمایش ساده روی اب انجام دادم که بر خود لازم دیدم به دوستان نیز اعلام کنم
وقتی TDS اب دستگاه تصفیه آب بنده در کمترین سطح خود بود و برابر با 20 بود ، در آزمایشگاه pH آنرا چک کردم و با کمال تعجب دیدم که pH آن 5 بود . این فاجعه هست و برای بدن خطرناک است
بنده یک تست دیگر انجام دادم و درحالی که TDS را روی 100 تنظیم کردم و مجددا تست کردم و این بار pH روی 6.8 بود که بهتر شده بود .
البته بعد از این ماجرا بنده یک فیلتر قلیایی بسیار باکیفیت روی دستگاه خود نصب کردم اما خواستم دوستان را در جریان قرار دهم .
این اعداد فعلا حدودی هستند و دقیق نمی باشند . اجازه دهید چند روز بگذرد و سپس اقدام به اندازه گیری کنید .
در متن بالا توضیح دادیم که TDS بهتر است در محدوده 50 الی 150 باشه . TDS پایین مناسب نیست بخصوص در دراز مدت
در ضمن پس کار فیلتر مینرال این وسط چیست؟آب شهر ما tds پایین ولی طعم بدی داره....با سپاس فراوان.
فیلترهای مینرال موجود در بازار کیفیت لازم را ندارند و تاثیر بسیار کمی از خود نشان میدهد
آب شهر شما سختی مناسبی دارد واگر از نظر بهداشتی سالم است , میتوان از آن مستقیما و بدون دستگاه تصفیه آب استفاده کرد اما اگر طعم ناخوشایند دارد ؛ این دستگاهها میتوانند آنرا بهبود دهند
اگر مجبور به استفاده از دستگاه ها ی تصفیه آب شدید ، فیلترهای مینرال بسیار با کیفیت همچون فلاکس تک قلیایی را استفاده کنید . این فیلتر طعم مطلوب و خواص بالایی به آب میبخشد
چون فیلتر ممبران ۷۵ گالن هست , ظرفیت تولیدی آن بالاست و زودتر مخزن رو پر میکنه و چون آب سختی پایینی دارد ,پس ممبران بخوبی وظیفه خود را انجام میدهد . البته ناگفته نماند احتمالا مخزن دستگاه شما دچار افت فشار هوا شده است و باید میزان فشار هوای آن تنظیم شود . در واقع مخزن دستگاه شما کاملا خالی نمیشود . یک مطلب آموزشی در مورد افت فشار آب و تنظیم فشار باد مخزن در سایت هست که آنرا جستجو کنید و مطابق با دستورالعمل های آن ؛ اقدامات لازم را انجام دهید
فیلتر ممبران فیلمتک اصلی در بازار همگی غیراصل هستند
بله TDS آب پایین است و بهتر است کمی سختی آب را بالا ببرید در محدوده۸۰ الی ۱۰۰
فقط یه سوال دارم واون سوال اینه که کدوم یک ازدستگاههای تصفیه آب بازدهی 300 الی 500 لیترآب طی ۲۴ ساعت یابه عبارتی یک شبانه روز داره؟! بازم اززحمات شماسپاسگزاری کرده وازخداوند شادابی وسرافرازی وثروت برای شماخواهانم.
ارادتمند شما؛ ع.امینی!!!
ضمنا منتظر جواب ازطرف شماهستم!!!
ممنون از لطف شما ، انجام وظیفه می کنیم
دستگاه مورد نظر شما در دستاههای گرید خانگی نیست زیرا دستگاههای خانگی عموما توانایی تولید 50 گالن ( 50X3.7 = 187 ) لیتر آب را در روز دارند . دستگاه مورد نظر شما در رنج دستگاههای 100 گالن یا 200 گالن است . این دستگاهها معمولا پمپ قوی تر و فیلتر ممبران با ظرفیت بالاتری دارند .
احتمالا دستگاه سختی سنج هر دو شما درست باشد و یا لااقل دستگاه شما صحیح است و عدد 150 و 350 درست است .
چند مورد را شما باید چک کنید مهمترین آن ، ابتدا مطمین شوید که شیر میکس دستگاه بسته است .
بهتر است دقیقا از خروجی آب تصفیه شده از فیلتر ممبران ( بعد از اتصال زانویی ) ، یک نمونه آب را تست بگیرید تا مطمین شوید که سختی آب تولیدی ممبران چند است . در بخش عیب یابی نیز موارد مشابه و مفید زیادی ذکر شده است . اگر مشکلی داشتید ، در خدمت شما خواهم بود .
لطفا وارد بخش عیب یابی شوید . در آنجا در مورد چنین مشکلاتی صحبت شده و راهنمایی لازم انجام شده است .
بله عدد 30ppm پایین است و بهتر است آنرا به عدد 80 یا 100 برسانید . توجه داشته باشید که آب چاه مشکل آلودگی میکروبی یا آلودگی دیگری نداشته باشد . زیرا از مسیر شیر میکس این آب با آب تصفیه شده مخلوط میشود .
شما باید یک آب که درجه TDS آن را میدانید ، مورد تست قرار دهید و ببینید که دستگاه شما چه عددی را نشان می دهد . اگر متفاوت بود نیاز به کالیبره دارد. در پشت دستگاه سختی سنج ، یک پیچ وجود دارد که باید با پیچ گوشتی ساعتی آنرا تنظیم کنید . این پیچ را بچرخانید تا عدد سختی سنج روی عدد مناسب ، تنظیم گردد.
میزان سختی اب منطقه ما 740 هستش.
دستگاهم رو باید رو چن تنظیم کنم.
ممنون از راهنمایی شما
ما به آب ورودی کاری نداریم . آب مطلوب جهت آشامیدن باید در محدوده 50 الی 150 باشد . شما بهتر است روی 80 یا 100 تنظیم کنید .
خیر فرمول خاصی ندارد و مطلبی در مورد میزان بازدهی دستگاهای تصفیه آب در سایت موجود هست که میتوانید مطالعه فرمایید
به عوامل گوناگونی بستگی دارد و نمیتوان عدد مشخصی ذکر کرد
منظورتون از سختی چی هست؟ TDS یا TH یا EC یا ...
pH مناسب هست و احتمال سختی هم در حد مطلوب هست و نیاز به تصفیه شدن نیست
سختی آب ورودی چند هست ؟
کدام فیلترها را تعویض کرده اید؟
TDS بالاست و نشان میدهد که آب بخوبی تصفیه نمیشود . بو گرفتن معمولا ناشی از فیلتر ۵ و ۶ و مخزن است . آنها را باز کنید و تست کنید که آیا بو میدهند یا خیر . روش تست ممبران را نیز انجام دهید تا از عملکرد آن مطمئن شویم . در سایت مطلب آن موجود است .
بستگی دارد که شما چقدر قصد هزینه کردن دارید
اگر در حد معقول است ، سختی سنج HM مدل اصلی با قیمت 120 هزار تومان که بهتر از آن در این رنج قیمتی وجود ندارد و اگر قصد بیشتر هزینه کردن را دارید ، سختی سنج های حرفه ای HM مانند مدل COM-100 که قیمتش حدود 800 هزار تومان است .
گیج در کنترل شما نیست و عدد 85 مناسب میباشد
فیلتر ۱۲۳ در تعیین سختی نقشی ندارند و باید فیلتر ۴ یا ممبران را تعویض کنید
در سایت جستجو کنید . آموزش آن موجود هست
آب تصفیه شده رو به آزمایشگاه آب و خاک فرستادم میخواستم آدرس واتساپ یا تلگرامی بدین که براتون ارسال کنم و نظر شما رو در موردش بدونم . شماره بنده ۰۹۰۲۸۴۱۶۲**
با شماره تماس بالای صفحه در ارتباط باشید
سختی آب ورودی و خروجی دستگاه روی 320 بود و psi تانک روی 24 و خالی از آب بود ،فیلترهای 1_2_3 را تعویض نمودم و psi تانک را تا 9 کم کردم ، اکنون تانک تا حدی دارای آب است ولی هم چنان سختی آب روی 300 , ضمنا شیر میکس رو عوض کردم ، اما تغییری ایجاد نشد ، لطفا راهنمایی فرمایید .
فیلترهای 123 در سختی آب تأثیر ندارند و وظیفه پایین آوردن سختی آب ، به عهده فیلتر شماره ۴ یا ممبران است . احتمالا این فیلتر نیاز به تعویض دارد . در وبسایت روش تست فیلتر ممبران و نحوه تعویض آن و .... موجود است که باید آنها را مطالعه کنید .
بهترین فیلتر قلیایی کننده که واقعی هم بوده و بخوبی pH را بالا میبرد ، fluxtek hd50 هست . اکثر فیلترهای بازار فقط اسم قلیایی روی آنها نوشته شده است و هیچ تاثیری ندارند .
عمر فیلتر های قلیایی معمولا ۱ ساله هست . فیلتر قلیایی نام برده نیز همینطور است اما میتوان تا ۱.۵ سال نیز از آن استفاده کرد . برای اطلاعات بیشتر در مورد آن ، آنرا در سایت جستجو کنید .
مطلب با عنوان علت افت فشار مخزن را در اینترنت یا سایت ما جستجو کنید و مطالب آن و راهکارهای آنرا مطالعه کنید .
در ضمن سیستم تصفیه RO داریم پنج المانه الان tds ما روی پنج هست اما فکر کنم رو رنگ قندهامون تاثیر داره یکم کدری دارند. شما فکر میکنید از tds پایین متونه باشه؟ ph خروجی RO هم در حد ۵/۸ تا ۶/۲ هست
با عرض پوزش در این موارد اطلاعاتی ندارم .
فیلترهای سه گانه به طور مستقیم ربطی به سختی آب ندارند و بهتر است هر ۶ ماه یکبار تعویض شوند تا علاوه بر مصرف آب پاکیزه و استاندارد ، عمر بقیه فیلترها و قطعات دستگاه بیشتر شود .
شما روغن موتور ماشین خود را وقتی که موتور خراب شد ، تعویض میکنید؟
چند روز هست که یه مشکل برام ایجاد شده ما دستگاه رو روی 80 tds تنظیم کردیم ولی موقعیکه شیر تخلیه را باز میکنیم سختی آب اول 250 هست بعد از 10 ثانیه 70 میشه می خواستم بدونم مشکل از شیر میکس هست یا از فیلتر ها ممنون.
مشکل از مسیر شیر میکس است . دستگاه شما چهار راهی دارد یا شیر برقی؟
محل آب ورودی به شیر میکس دقیقا در کجاست ؟ ( قبل از آن و بعد از چیست؟)
من نگفتم مشکل از شیر میکس است . گفتم مشکل از مسیر شیر میکس است و نیاز نبود شیر میکس رو تعویض کنید . شاید هم از فیلتر ممبران باشه و شاید نیز فیلتر مینرال
یک مشکل بسیار نادر است که باید همه احتمالات کنترل شود .
زمانی که مخزن پر میشود و دستگاه خاموش است ، خروجی شیر برقی را چک کنید که آب رد میکند یا خیر؟؟
شیر میکس را کاملا ببندید و ببینید که آیا باز هم این حالت مشاهده میشود یا خیر؟
علت روشن شدن ناگهانی دستگاه تصفیه آب با مخزن پر چیست دستگاه سوییچ برقی دارد ممنون.
اطلاعات بخش عیب یابی در مورد با خاموش و روشن شدن خود به خودی دستگاه تصفیه آب را مطالعه کنید .
با دستگاه tds سختی آب اندازه گرفتم امروز عدد ۳۷ نشون داد
فیلتر ۲ و ۳ حدودا پنج ماه و ۱۵ روزه پیش تعویض شده
با تعویض دوباره تغییری حاصل میشه یا باید طبق آموزش سایت
( سختی آب چگونه باید تنظیم شود؟) عمل کنم ممنون بابت راهنمایی.
فیلتر ۲ و ۳ در سختی آب تاثیری ندارند
در کل هیچ کدام از فیلترها تاثیری ندارند و اگر تعویض نیز شوند ، سختی پایین تر خواهد آمد ( بجز فیلتر مینرال و قلیایی)
برای تنظیم سختی آب خروجی حتما باید از شیر میکس استفاده کرد .
یه خروجی اب از مینرال به مخزن داریم و یه خروجی اب از فیلتر قلیایی
به شیر اب شرب،میخواستم بدونم آبی که از فیلتر مینرال به مخزن میره
املاح قلیایی رو نداره،ایا میشه مسیر اب به مخزن از مینرال رو کور کرد و
از خروجی قلیایی بوسیله سه راهی هم به مخن اب داد هم به شیر؟
آب درون مخزن نباید از مینرال و قلیایی عبور کرده باشد و قبل از آنها باید وارد مخزن شود . زیرا هم خاصیت خود را از دست میدهد و هم اینکه سبب بو گرفتن مخزن خواهد شد . آب ورودی به مخزن باید بعد از ممبران و قبل از فیلتر پست کربن و مینرال و قلیایی باشد .
به نظر شما بسته های شارژ فیلتر مینرال و کربن بلاک که توسط شرکت ssv ارائه شده اند کیفیت لازم را دارند؟
خودتون میدونید که Ssv تولید کننده نیست و فقط برند خودشو روی اون فیلترها چاپ میکنه . روی فیلتر هم الکی چند تا استاندارد رو مثل FDA چاپ میکنند . فیلترها هم مطمئنا ایرانی هستند . قضاوت با خودتون
من دستگاه تصفیه رو بعد از اسباب کشی به مدت شش ماه خواب بود و آب داخل دستگاه پر بود بعد شش ماه نصب کردم که سختی آن با سختی آب آبیاری برابر بود
همه فیلترها شش ماه کار کرده بودن بجز ممبران همه رو عوض کردم اونم باید عوض کنم یا لازم نیست؟
یکی هم از کجا میتونم بفهمم آب آلوده به میکروب نشده؟
فعلا نیازی نیست اما اگر سختی پایین نیامد ، حتما آنرا تعویض کنید . آلودگی میکروبی با تست و آزمایش مشخص میشود .
ببخشید سختی آب تصفیه خانگی ما ۲۰ppm است
میخواستم بپرسم مشکلی نداره ؟
باتشکر از همه شما
تمام متن بالا برای مشخص کردن همین موضوع است .
آب مطلوب باید TDS بین 50 الی 170 داشته باشد . بهتر است کمی TDS را بالا بیاورید . آموزش تنظیم آن در سایت وجود دارد .
سختی آب منزل ما ۱۴۰ هست.
آیا نیاز به نصب فیلتر داریم؟
اگر آب مشکل شایعی نداشته باشد ، مثلا حد نیترات آن بالا نباشد ، حد آرسنیک آن نرمال باشد ، آلودگی میکروبی نداشته باشد و ... شما نیاز به تصفیه آب ندارد . برای اطمینان بیشتر و بالابردن کیفیت آب و عالی شدن آن ، میتوانید یک دستگاه ۳ مرحله یا یک دستگاه UF نصب کنید .
در همین سایت ، سختی سنج را جستجو کنید . مدلها به همراه قیمت موجود هستند .
دستگاه RO در حالت نرمال ، باید حدود 95٪ کاهش سختی یا TDS ایجاد کنه . اگر آب ورودی TDS برابر با 155 داشته باشد ، آب خروجی از تصفیه آب باید کمتر از 10 باشد . دستگاه شما یا به کمک شیر میکس TDS بالایی دارد یا فیلتر مینرال اینکار را انجام میدهد و یا اینکه ممبران خراب شده است .
البته اگر آب شما ، دارای آلودگی خاصی نیست ، به نظر بنده نیاز به استفاده از سیستم RO نیست و بهتر است که یک فیلتر UF بجای RO نصب کنید و همچنین مخزن و پمپ را از مدار خارج کنید .
ببخشید یه دستگاه ۶مرحله ای aftronکمتراز سه ماه خریداری کردم
امروز تست کردم سختی آبش رو۶۱بودآب کمی مزه تلخی داره
چکارکنم که شیرین بشه
ایا مناسب است یا خیر
TDS در ناحیه مناسبی است و حتی میتوانید با استفاده از شیر میکس ، TDS را تا ۱۰۰ نیز بالا ببرید . همچنین میتوانید از فیلتر قلیایی فلوکستک FLUXTEK HD-50 استفاده کنید
ممنون از راهنمایی شما
بهتر است که همیشه سختی آب بعد از تعویض فیلتر ، حداقل 24 ساعت بعد تست شود . زیرا معمولا سختی بعد از نصب فیلتر در روزهای نخستین کاهش خواهد یافت . همانطور که در متن بالا نوشته شده است این میزان سختی مطلوب نیست و بهتر است افزایش یابد .
اندازه خاصی دارد . آموزش تنظیم شیر میکس به همراه فیلم در سایت وجود دارد .
آب با TDS=50 خالص است و این آب انحلال پذیری بالایی دارد و درواقع دوست دارد که املاح را در خود حل کند . ممکن است درون کتری گچ و رسوب باشد و بعد از جوش شدن آب مقداری از آنها درون آب حل شوند و TDS آب بالا رود ( درون فیلترهای مینرال دستگاه تصفیه آب همین موضوع وجود دارد ) . البته این بطور کلی یک بحث علمی و بسیار دقیق است و موارد بسیار زیادی در بروز این مساله میتوانند نقش داشته باشند که حتما باید به صورت آزمایشگاهی بررسی شود اما به طور کلی ایجاد چنین موردی طبیعی است و جای تعجب ندارد .
فقط توصیه میکنم فیلتر قلیایی فلاکستک fluxtek HD-50 نصب کنید . اطلاعاتش کامل در سایت ما و سایتهای دیگر و سایت مرجعی وجود دارد . اثرات فوقالعاده عالی برای آب دارد .
سلام. ممنون از مقاله ولی طبق گزارش Water Quality Association این موضوع صحت نداره:
https://www.wqa.org/Portals/0/Technical/Technical%20Fact%20Sheets/2015_TDS.PDF
ضمن تشکر از توجه شما و تشکر بابت به اشتراک گذاشتن نظر خود که بسیار بجا و مفید بود در لینک مقاله ای که شما فرستاده اید ، بیان می شود که آب با TDS پایین ( پایین تر از 50ppm) برای بدن هیچ مشکلی ندارد .
ذکر چند نکته لازم به بیان است .
اول اینکه ما به دنبال آب مطلوب هستیم نه آب استاندارد . مثلا آب با TDS=450 در تمامی استانداردها مجاز است و هیچ مشکلی ندارد اما ما ترجیح میدهیم TDS را کاهش دهیم و به محدوده مطلوب نزدیک شویم . در مورد آب با TDS پایین تر از 50 نیز همینگونه است . ما ترجیح میدهیم که آب مطلوب تر و دارای TDS مناسب مصرف کنیم .
دوم اینکه در این مقاله فقط به TDS آب پرداخته شده اما ما برخی پارامترهای دیگر را نیز در نظر گرفته ایم و همچنین روش پایین آوردن TDS نیز مهم است . مثلا وقتی TDS توسط دستگاه های تصفیه آب خانگی به محدوده 15 میرسد ، PH آب بسیار کم میشود و معمولا در محدوده 5.5 الی 6 قرار میگیرد . مطابق با اکثر استاندارد ها ، PH این آب بسیار پایین بوده و خارج از محدوده است و مطلوب نیست . به همین دلیل بهتر است TDS کمتر از 50 نشود تا PH در نزدیک محدوده خنثی باقی بماند .
سوم اینکه هنوز با قطعیت در هیچ استانداردی ناحیه مطلوب TDS آب و اثرات آبهای با TDS بالا و پایین ذکر نشده است و هیچ کدام از این مسائل را نمیتوان با قطعیت بیان کرد و در این مقاله هم بارها بیان شده است که مشاهده نشده و ... و بر همین اساس نیز ما بیان میکنیم از طبیعیت الهام بگیریم که چشمه های آب طبیعی کوهستانی معمولا TDS در محدوده 70 الی 170 دارند .
چهارم اینکه تعداد مقالات در مورد با TDS آب بسیار گسترده و بالاست و در هرکدام نیز صحبتی بیان شده که حتی گاهی با یکدیگر نیز متناقض میباشند . ما مقالات بسیاری و از حوزه های دیگر را نیز بررسی کرده ایم . مثلا در حوزه پزشکی بیان شده است که اگر آب املاح کمی داشته باشد مطلوب تر از آبی است که هیچ املاحی ندارد و کار کلیه ها را راحت تر میکند . میدانید که بدن با ادرار و نوشیدن آب ، سطح TDS آب مورد نیاز خود برای خون و دیگر فعالیتهای بدن را تنظیم می کند و وقتی آب با TDS بسیار پایین مصرف شود ، بدن مجبور به دفع آب بسیار زیاد است تا غلظت حفظ شود و اگر آب مطلوب تری مصرف کنید ، بدن راحتر خواهد بود .
پنجم اینکه آب با TDS بسیار پایین طعم مطلوبی ندارد و بسیاری از افراد از طعم ناخوشایند آن همیشه شکایت دارند .
ششم اینکه در متن بالا نیز ما ذکر کرده ایم که " همچنین اکثر متخصصان علم تغذیه و پزشکان بر این باورند که بدن بیشتر به آب سالم احتیاج دارد و سپس املاح آن درواقع آب سالم و بهداشتی در اولویت است . چرا که حیات بدن در آب است و تمام فعالیت شیمیایی بدن بدون آب مختل میشود و وجود آب سالم در همه بخش های بدن و بافت ها لازم و ضروری است " و این بدان معنی است که اولویت بیشتر با سالم و پاکیزه بودن آب است و TDS آب در اولویت بعدی قرار دارد .
در کل اینگونه بیان میکنیم که آب با TDS پایین مشکل حادی برای بدن ایجاد نمی کند اما مطلوب تر است که TDS آب در محدوده 50 الی 150 باشد .
tds کمی بالا می باشد و باید آنرا کم کنید . وارد بخش آموزش/عیب یابی شوید و در آنجا مطالب با موضوعات مرتبط را مطالعه بفرمایید .
بله درسته ، اگر آلودگی خاصی داشته باشد ، حتما باید از دستگاه تصفیه آب استفاده کنید . مثلا در برخی مناطق استان کرمان ، آرسنیک آب بالاست و بنابراین بدون توجه به سختی آب ، حتما استفاده از تصفیه آب خانگی ضروری می باشد .
اغلب مناطق شهری ، آلودگی مشهود و خاصی ندارند . همچنین در صورتی که سختی آب و pH آب مطلوب است ، ما توصیه به استفاده از دستگاه تصفیه آب مناسب داریم مثلا دستگاهای تصفیه آب UF و نه RO و به شرط آنکه آب آلودگی مشهودی نداشته باشد .
خیر نیاز به نصب محدود کننده یا اصطلاحا فلو نیست و در این دستگاهها ، به صورت خیلی کوچک در اتصالات قرار دارد .
سختی آب پایین است و بخوبی آب در حال تصفیه شده است . سختی توصیه شده در استانداردهای مختلف گوناگون است . در مورد با سختی مطلوب آب ، در سایت مطالب زیادی وجود دارد که آنها را جستجو و مطالعه کنید . توصیه ما ، رنج مطلوب TDS در محدوده 50 الی 170 است .
اساسأ کار فلو یا همان کپسول درین چیه ودومدل 300 و400 چه فرقی باهم دارند ممنون از راهنماییتون
در مورد با محدود کننده فاضلاب یا اصطلاحا فلو ، در سایت مطالب زیادی وجود دارد که بهتر است مطالعه کنید .
بنده هر وقت ممبران دستگاه رو عوض میکنم tds آب بین 25 تا 40 میشه (متغیر) ولی طمع آب کاملا مطلوبه با توجه به مطالب سایت tds باید بالای ۵۰ باشه حالا اگه بخوام شیر میکس باز کنم سختی آب بالای ۵۰ میاد ولی سوالی که مطرحه اینکه اگه اینکارو بکنم آب تصفیه نشده شهر وارد مخزن میشه و با آب تمیز قاطی میشه درسته tds بالای ۵۰ میشه ولی آلودگی آب شهر وارد مخزن میشه و این چه فایده ای داره ممنون از پاسختون.
بله درسته ، به همین دلیل خیلی از شرکتها ، شیر میکس را اساسا قبول ندارند و آنرا روی دستگاهها قرار نمیدهند مخصوصا اگر آب شهری آلودگی بالایی داشته باشد اصلا نباید از آن استفاده کرد . بهتر است یک فیلتر مینرال خوب بر بروی دستگاه نصب کنید . مطالب زیادی بر روی سایت در این موارد وجود دارد که بهتر است مطالعه کنید .
بعد از تعویض فیلتر های 4،5،6. وقتی با tds متر سختی آب را اندازه گیری میکنم، سختی آب قبل و بعد از آب تصفیه کن، یکی هستش، در ضمن شیر بای پاس هم کاملا بسته هستش ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. آب تصفیه کن شش مرحله ای و مدل ulteratec هستش.
لطفا وارد بخش عیب یابی شوید و در آنجا درمورد با این موضوع و موضوعات مشابه مطالب کاملی نوشته شده است .
ممکن است ممبران کیفیت قبل را نداشته باشد و یا بدرستی در محل خود قرار نگرفته باشد .
در واقع PH پایین در خروجی سیستم های RO مشکلی نداره ولی در آب شهری میتونه مضر باشه و باعث بیماری بشه. البته کسایی که دچار مشکلات معده هستند بهتره آب PH پایین استفاده نکنند.
آب خالص در حالت نرمال و معمول ، PH برابر با 7 دارد و خنثی است . ترکیبات و عناصری که به اب اضافه میشوند سبب بالارفتن یا کاهش PH آب میشوند و نکته مهم این ترکیبات است و نه خود آب . معمولا ترکیبات طبیعی که سبب اسیدی شدن اب میشوند از نظر پزشکی مورد تایید برای سلامتی بدن نیستند و همچنین دیگر مشکل این آبها همانطور که شما فرمودید ، حل شدن سرب و قلع و دیگر عناصر خطرناک از لوله کشی آبهاست . بدن یک سیستم بسیار پیشرفته کنترل PH دارد که کاملا PH خون را تنظیم و کنترل می کند که در حدود 7.4 است . چه غدا یا اب اسیدی مصرف کنید و یا قلیایی ، بدن از حالت تعادلی خارج نمی شود و یک سری واکنش های شیمیایی ایجاد میشود . آب های قلیایی معمولا دارای عناصر مفید پتاسیم ، کلسیم و منیزیم هستند و همچنین دارای خاصیتهای آنتی اکسیدانی قوی هستند که برای بدن بسیار مفید هستند و آبهای اسیدی دارای هیدروژن اضافه هستند که درواقع اب اکسیدان می باشد .
آب لیمو اسیدی است اما وقتی وارد بدن میشود وارد یکسری واکنش های شیمیایی می شود که گفته می شود محصول نهایی بر خلاف تصور قلیایی است . اسید معده خودش کاملا اسیدی و با قدرت بالاست . صرفا اسیدی یا قلیایی بودن چیزی ملاک نیست اما در مورد با اب ، با توجه به صحبت های بالا توصیه به استفاده از اب خنثی یا کمی قلیایی است .
بهترین جا برای نصب فیلتر قلیایی در کدام مرحله ست
واینکه گفته میشود آب فیلتر قلیایی نباید وارد مرحله ۵ و۶ بشود ومستقیم بعد از ممبران گرفته شود(بعلت از دست دادن خواص آن) صحیح است
در مورد با نصب فیلتر قلیایی در یک مطلب جداگانه مفصل صحبت شده است که بهتر است مطالعه کنید . فیلتر قلیایی در 2 محل فیلتر پنجم یا ششم می تواند نصب شود و هر کدام مزایا و معایب خودش را دارد .
بله بهتر است که در زمانهای مشخص شده توسط شرکتهای سازنده ، فیلترها تعویض شوند . در مورد با این مشکلات و لزوم تعویض فیلترها در سایت مطالب زیادی وجود دارد که بهتر است مطالعه کنید .
آیا شما وقتی موتور اتومبیلتان خراب شد ، اقدام به تعویض روغن موتور می کنید ؟
بنده سختی آب رو با دستگاه روی حدود 105 تنظیم میکنم اما بعد از مدتی خودبخود سختی آب به شدت پایین میاد حدود 45 - 50 . چند بار هم تنظیم کردم باز هم این روند تکرار شد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . دستگاه با برند لونا واتر هست و این یکی رو تازه خریدیم.
ممنون از شما
خواهش میکنم . لطف دارید
دو مساله نقش دارد . یکی لوله کشی دستگاه و یکی جنس شیر میکس
اگر شیر میکس پلاستیکی است ، آنرا تغییر دهید و یک شیر میکس فلزی روی دستگاه نصب کنید . همچنین محل خروجی شیر میکس بهتر است قبل از فیلتر پنجم باشد و اگر در محل دیگری بود ، جای آنرا به این نقطه تغییر دهید .
در بخش فروش سختی سنج ، درخواست خود را ثبت کنید .
از آن استفاده کنید . نیازی به کالیبره شدن نیست .
آبی که TDS آن 108 باشد ، اصلا نیازی به تصفیه آب ندارد مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشد . من توصیه میکنم شما فیلتر ممبران ( مرحله 4 ) و فیلتر مینرال ( مرحله 6 ) دستگاه خود را حذف کنید اما استفاده از بقیه فیلترها مفید است و مشکلی ندارد .
هنوز محققان با قطعیت بیان نکرده اند که آب با سختی پایین برای بدن مضر است یا نه اما استفاده از آبهای با TDS کمتر از 50 معمولا توصیه نمی شود .
مخزن اب رو خالی میکنم
تی دی اس اب رو روی ۱۳۰یا۱۴۰ تنظیم میکنم
بعد از پر شدن نخزن تی دی اس روی ۳۰ میاد
شیر میکس فلزی شده،لوله کشی دستگاه عوض شده،سرویسکار جای ۳ راهی و زانویی فیلترهارو عوض کرد
ولی بازم همین مشکل هست
خروجی شیر میکس را به قبل از فیلتر پنجم تغییر دهید و در هنگام تنظیم TDS ، شیلنگ آب مخزن را جدا کنید و از آن نقطه TDS را تنظیم کنید .
بله بهتر است که اکنون آنرا تعویض کنید . وقتی دستگاه تصفیه آب خانگی به یخچال متصل است ، بهتر است فیلتر یخچال را هر ۳ تا ۵ سال یکبار تعویض کنید
احتمالا به علت فیلتر مینرال است و مشکلی ندارد .
دستگاه تصفیه خانگی آب با tds بالای ۳۰۰۰ ppm تصفیه میکند؟
چه فیلتر ممبرانی برای چنین آبی پیشنهاد میکنید؟
فقط یک فیلتر ممبران میتواند در چنین آبی جوابگو باشد که در سایت وجود دارد . به نام nanotek برای آب لبشور
رنگ آن سفید است
پایین آوردن TDS توسط دستگاه تصفیه آب اسمزی انجام میشود . همین دستگاهای تصفیه آب 6 مرحله خانگی دارای پمپ
بله این فیلتر سختی آب را پایین می آورد . یا مسیر لوله کشی درست نبوده و مثلا آب پساب با آب تصفیه جا به جا شده آمد و یا کیفیت فیلتر پایین بوده است .
ما آب ورودی ساختمان که تقریبا 700 ppm می باشد را توسط دستگاه تصفیه به 120 می رسانین و پسماند آن دارای آب با TDS 1500 می باشد لطفا بفرمایید در چه مصارفی کارایی دارد
این آب فقط برای مصارف شستشو مناسب می باشد با این ذهنیت که ایجاد لک نیز خواهد داشت.
یا برای آن شیر میکس نصب کنید و یا فیلتر قلیایی فلاکستک fluxtek hd-50 نصب کنید .
سختی آب پایین تر از حد نرمال است و سبب تلخی و اسیدی شدن آب میشود . میتوانید با استفاده از شیر میکس کمی سختی را بالا ببرید و یا پیشنهاد میشود فیلتر Fluxtek hd-50 بر روی دستگاه نصب کنید .
شیامی هماند یک شرکت مثل HM ، تخصص در زمینه ساخت سختی سنج ندارد اما برای کار شما همین دستگاه شیامی جوابگو است و مشکلی ایجاد نمی کند .
به نظر من بهتر است ممبران دستگاه را خارج کنید و دستگاه بدون ممبران باشد تا سختی کاهش پیدا نکند . بقیه فیلترها ، مفید هستند . شیر مخزن هم ببندید و بدون مخزن از دستگاه استفاده کنید . خروجی فاضلاب هم مسدود کنید .
دو روزه که یک دستگاه تصفیه آب 6 مرحله ای soft water
نصب کردم کمی بوی یا طعمی شبیه نفت حس میشه توی آب
راهنمایی می فرمایید
چند بار اجازه دهید تا مخزن دستگاه پر شود و آنرا خالی کنید . اجازه دهید چند روز زمان بگذرد و اگر مشکل برطرف نشد ، پیگیری کنید .
من یک ماه پیش هرسه فیلتر تعویض کردم گفتن که مزه آب تغییر کرده ده روز پیش نیز شیر برقی موقع کار قطع وصل می شد بعد از این شیر برقی را باز کردم درست شده آب بردم تست کردند ۲۴۶ بود گفتند آب تان خراب باید ممبرا ن تعویض بشی ممبران عوض کردم اب تست کردم ۱۴۰ بود قبلا تست میکردم ۷۰ و ۸۰ بود الان عیب دارد اینو هم بکم فیلتر ۴و۵و۶از سال ۹۵ تعویض نکردم الا چکار کنم پایین تست اب پایین بیاید
لطفا وارد بخش عیب یابی شوید . در آنجا در مورد با تمام ایرادات دستگاه تصفیه آب مطالب کاملی وجود دارد .
فیلتر FLUXTEK HD-50 را امتحان کنید .
۱۵۰ است و خروجی که به مرکز نزدیک تر است ۷۵۰
آیا ممبران خراب است
آیا خروجی ها اشتباه هستند
آنکه به مرکز نزدیک تر است ، آب تصفیه شده است و انکه از مرکز دورتر است ، آب فاضلاب است . TDS آب فاضلاب همیشه بیشتر از آب تصفیه و آب شهری است . اتصالات را به محل درست خود بازگردانید و مجددا تست سختی را انجام دهید .
آموزش تنظیم سختی با استفاده از شیر میکس را مطالعه کنید .
میزان مطلوب TDS بر حسب ppm در بالا ذکر شده است .
اگر آب کیفیت مناسب را دارد و مشکل خاصی ندارد ، میتواند دستگاه تصفیه آب UF خریداری کنید .
من یه دستگاه تصفیه آب خانگی دارم
فیلتر شماره ۱،۲،۳را چند وقت پیش تعویض کردم تاریخ دقیقش رو نمی دونم
الان فیلتر شماره ۱تغییر رنگ داده آیا نیاز به تعویض دارد!؟
و اگر نیاز به تعویض دارد هر سه تا فیلتر را همزمان عوض کنم ؟
حتما باید زمان را بدانیم . در یک منطقه فیلتر در 2 هفته تغییر رنگ میدهد و در بعضی مناطق فیلتر اول حتی بعد از 1 سال هم تغییر رنگ خاصی نمی دهد . سعی کنید زمان حدودی آنرا پیدا کنید و اگر بیشتر از 6 ماه است ، فیلترهای 2 و 3 را نیز تعویض کنید .
اگر امکان داره به سوال من پاسخ فرمایید.
آیا مجاز است به آب تصفیه خروجی از ممبران (تصفیه گر های صنعتی) کلر تزریق و آن آب را در مخزن سیمانی ذخیره و حدود 100 خانه را لوله کشی آب تصفیه داد؟
حد مجاز کلر برای شرب چقدر است؟
بله امکان پذیر است . حداکثر میزان مجاز کلر در آب ، در استاندارد های مختلف عددی متفاوت است اما معمولا در استاندارد های معتبر تر ، کمتر از 3ppm توصیه می شود . یک روش دیگر توصیه ای این که شما به مقداری کلر نیاز دارید که بعد از 1 ساعت ، میران کلر آزاد ان حدود 0.5ppm باشد .
بله ، معمولا عدد ثابتی ندارد و متغییر است اما میزان تغییرات هر چه کمتر باشد ، بهتر است . بستگی به فیلترهای بالایی دارد و نحوه لوله کشی سیستم تصفیه آب و محل شیر میکس . این موارد در تغییرات عدد شیر میکس نقش اساسی دارند .
آب چاه حتما باید به آزمایشگاه برده شود و آنالیز کاملی شود و در صورت تایید آن ، مجاز به استفاده از آب چاه خواهید بود
هنگام بستن شیر آب لرزش و سروصدای زیادی ایجاد می گردد لطفا راهنمایی بفرمائید
آیا شیر برداشت نشتی آب دارد ؟
میخوام ۳تا فیلتر دستگاه تصفیه را تعویض کنم.لطفا بفرماییدچه مارکی را خرید کنم
ممنون
در بخش فیلترها ، همه برندها به همراه توضیحات آورده شده است که بهتر است مطالعه کنید . اگر به دنبال محصول مرغوب و با کیفیت بالا هستید ، برند SUPER CRYSTAL عالی می باشد .
در مورد با هر کدام از پارامترهای ذکر شده در سایت مطلب وجود دارد که بهتر است مطالعه فرمایید .
آب خروجی از RO با تی دی اس مطلوب 150 است بعد از ورود به سالن تولید که وارد مخازن ذخیره میشود تی دی اس به هم میریزد البته در سطح مخزن تی دی اس مطلوب است ولی در نتهای مخزن تی دی اس به هم میریزد و تی دی اس سنج ارور می دهد. و هیچ عددی رو نشان نمی دهد.
ممنون میشم علت را بگین
هر آبی یک TDS مشخص دارد . ارور دادن بی معنی است . شاید درست ، تست سختی انجام نمیشود . نیاز به بررسی تخصصی از نزدیک دارد .
میزان TDS ورودی و خروجی چند است و این آب برای چه مصارفی است ؟
tds مطلوب باید عددی زیر 50 باشد و بدون وجود تلخی در آب، که دستگاهی که من گرفتم این شرایط را داره!
اگر کسی خواست بگه معرفی کنم بهش...
در صورت نیاز به بستن کامل ، با انبردست آنرا سفت ببندید .
در سیستم دارای فیلتر ممبران ، به هیچ عنوان نباید مسیر خروجی فاضلاب ممبران مسدود شود .
سیستم شما کلا مشکل دارد و یا مناسب آب شما نیست .
pH نیست ، TDS است
در متن توضیحات کامل داده شده است و بهتر است کامل مطالعه کنید .
برای آب RO رنج pH و TDS و EC و سختی آب چقدر باید باشه؟
اگر منظور آب خوراک است ، باید به دستورالعمل فیلتر ممبران مراجعه کنید .
معمولا برای دستگاههای خانگی pH در رنج 4 تا 10
TDS کمتر از 2000
EC کمتر از 3000
برای فیلترهای صنعتی متفاوت است و البته برای آبهای مختلف ، فیلتر متفاوتی طراحی شده است که باید به کاتالوگ شرکت سازنده مراجعه کنید .
اگر منظورتان آب خروجی است
pH مجاز بین ۶.۵ تا ۹.۵
TDS مطلوب بین ۵۰ تا ۱۷۰
EC مناسب کمتر از ۳۵۰
اجازه دهید چند روز بگذرد احتمالا سختی پایین بیاید . اگر سختی کم نشد ، وارد بخش عیب یابی شوید و از آنجا مطلب مرتبط را پیگیری و مطالعه کنید .
ببخشید دستگاه تصفیه ما TDS روی ۱۱ نشون میده
و آب اصلی از چاه که نزدیک ۵۰۰ TDS هست
البته آب چاه اول وارد منبع ساختمان میشه و بعداز تصفیه TDS روی ۱۱ نشون میده
و مزه تلخی هم داره
باید چکار کرد ؟
یا باید از شیر میکس استفاده کنید یا فیلترهای مینرال قلیایی واقعی
طعم و مزه و نرمی و زلالی یک موضوع نسبی است و برای هر فردی متفاوت است
. البته فاکتور های زیادی در ایجاد این حالتها نقش دارند و سختی یک عدد کلی است . نمیتوان بصورت قاطع گفت این آب بد است یا خوب است اما بصورت کلی پیشنهاد میشود که سختی آب (TDS) کمتر از 50 نباشد .
بنده وقتی شیر آب تصفیه رو باز میکنم و tds آن را اندزه میگیرم یه عدد نشون میده
بعد یک دقیقه که شیر باز هست و دوباره اندازه میگیرم یه عدد پایین تر و خلاصه اینکه
تا سه الی چهار دقیقه طول میکشه تا عدد ثابت بشه علت چیست؟
آب داخل فیلتر مینرال میمونه و مواد معدنی بیشتری جذب میکنه تا آبهای بعدی که به سرعت از درون فیلتر عبور میکنند . نوع لوله کشی و شیر میکس هم تاثیر دارد . گاهی نیز مشکلاتی ممکن است این حالت را بوجود بیاورد . اگر اختلاف اعداد زیاد نیست ، حالت نرمال است و مشکلی ندارد .
نوسان عدد طبیعی است و مشکلی ندارد .
شیر میکس حتما باید استفاده شود و شیر برقی جای آنرا نمی گیرد .
بله ، برخی از شرکت ها اعتقادی به شیر میکس ندارند . در واقع اکثر کمپانی ها
دستگاه تکومن چون فیلتر مینرال و قلیایی دارد ، تا حد زیادی ایرادات را برطرف می کند و نگرانی زیادی بابت پایین بودن سختی نداشته باشید . در نهایت اگر مصمم به بالا بردن سختی هستید ، میتوانید به راحتی شیر میکس را به دستگاه خود اضافه کنید .
باید دو مرحله آب را مورد تصفیه قرار دهید . نیاز به دو ممبران و دو پمپ و دیگر تجهیزات است .
دمای استاندارد آبی که میخواهیم سختی آن را اندازه بگیریم چقدر بایدباشد، تا TDS سنج عدد دقیقی به ما نشان دهد؟
متشکر
در تعریف استاندارد باید تمام اقدامات برای تست و اندازه گیری و کالیبره کردن همگی در دمای 25 درجه سانتی گراد انجام شود .
مشکلی ندارد و همه چیز طبیعی است .
من در دهلی زنده گی میکنم.
و تصفیه آب ۴ فیلتره RO دارم.
TDS آب شهری ۱۸۰ هست و TDS ماشین تصفیه ۱۴ نشون میده.
به خاطر نورمال بودن آب چکار کنم؟
فکر میکنم تصفیه من شیر تنظیم نداره
یا شاید من نمیدونم
لطفا راهنمایی ام کنید چون من اینجا غریبم و کسی رو نمیشناسم
ابتدا با دقت دستگاه را بررسی کنید و ببینید شیر تنظیم دارد یا نه . معمولا در هند چون آبها آلودگی دارند شیر میکس استفاده نمیشود . میتوانید شیر تنظیم به دستگاه اضافه کنید و یا میتوانید خودتان به صورت دستی هر وقت لیوان آبی پر میکنید ، مقدار آب لوله با آن قاطی کنید البته به شرط آنکه آب لوله آلودگی خاصی نداشته باشد . در صورتی که آلودگی دارد باید در مسیر شیر تنظیم یا ورودی دستگاه از فیلترهای UV استفاده کنید .
اکثر دستگاههای موجود در بازار مقدار EC را نمایش میدهند نه TDS را.
وخیلی ها اینها را با هم اشتباه میگیرند. میزان TDS تقریبا نصف EC می باشد.
لطفا دقت کنید
اکثر دستگاهها TDS را اندازه گیری میکنند . البته در حقیقت میزان EC را اندازه گیری میکنند و سپس با یک ضریب به TDS تبدیل میکنند و در نهایت عدد نهایی همان TDS حدودی است . قبل از استفاده روی دستگاه را نگاه کنید که اندازه گیری TDS است یا EC
بین ۵۰ تا ۱۷۰ عالی است ، معمولا ۸۰ ایده آل است
لطفا وارد بخش عیب یابی شوید و از آنجا مطلب مورد نظر را پیگیری کنید .
آیا TDS همان PPM است؟
ppm واحد اندازه گیری و بیان TDS است . مثلا میگویند مقدار TDS این آب چقدر است , و شما بعد از آزمایش میگویید 100ppm است/
متن را کامل مطالعه فرمایید .
میزان TDS هرچه کمتر باشد بهتر است و کمتر از مقدار ۳۰ مناسب است.
PH چندان مهم نیست اما بهتر است در محدوده خنثی یا محدوده 7 الی 7.5 باشد .
همه دستگاه های تصفیه آب خانگی اینکار را انجام می دهند . فقط قبل از خرید با فروشنده مشورت کنید و از وضعیت آب شهری آنرا مطلع کنید تا بهتر بتواند کمکتان کند .
فقط یک توضیحی رو لازم میدونم که عرض کنم مدت تعویض فیلترهای ۱۲۳میباشد که بستگی به منطقه داره. مثلا در شهرهای جنوبی بعلت داشتن گل و لای نیازه که فیلتر یک حداکثر یکماه و فیلتر دو و سه هر سه ماه یکبار تعویض بشن.
درودها بر شما
از نظر بو مزه خیلی بهتر از شیر ابه ما مشکل گل و لای و رنگ و بو داشتیم برای این دستگاه خریدیم ممنون میشم نظرتون و بگید
رفتار دستگاه طبیعی است و مشکلی ندارد . البته بعد از مدتی احتمالا سختی پایین خواهد آمد .
اما آب خروجی مزه بدی نداره و ذلال هست شیر میکس هم نداره
طبق متن بالا در مورد سختی آب ن میشه از آب استفاده کرد مشکل داره ؟
این آب خوب است اما مطلوب نیست . بهتر است به طریقی سختی آب بالا بیاید تا به آب مطلوب نزدیک تر شود .
من دستگاه تانک پک تایوانی دارم،میخواستم فیلترهای ۱ تا ۳ را تعویض کنم فیلترهای سوپر کریستال موجود در سایت برای دستگاه من مناسب هست؟این فیلترها تایوانی اصل هستند و یا فقط روی آنها ساخت تایوان حک شده؟البته یکبار از سایتی فیلتر خریدم و تعویض کردم ولی از کیفیت اونها راضی نیستم،میخوام یک جنس کاملا» مطمئن باشه،ممنون میشم راهنمایی کنید
بله مناسب دستگاه شما می باشد .
صفحه مربوط به سوپرکریستال را مطالعه فرمایید ، اطلاعات آن کاملا ذکر شده است . ما در این سایت نه تبلیغ الکی میکنیم و نه دروغ میگوییم و هر مطلبی هم که بیان میکنیم ، با تحقیق و بررسی کامل است . بنابراین اطمینان میدهم که کیفیت فیلترها مطابق با توضیحات است . فیلتر دوم و سوم سوپرکریستال کاملا وارداتی و اورجینال از تایوان است .
معمولا سرویسکارها از نمونه اورجینال TDS-3 استفاده میکنند .
شیر میکس معایب و محاسنی دارد . آبی که وارد مخزن میشود ، کلر ندارد اما ممکن است مواد آلوده یا عوامل میکروبی داشته باشد . مطالب زیادی در سایت وجود دارد پیرو این موضوع به عنوان مثال عنوان شده است که در شهر اهواز از شیر میکس به هیچ عنوان استفاده نکنید . مطالب دیگر را نیز باید مطالعه کنید و در نهایت انتخاب کنید که شیر میکس استفاده شود یا نه
بحث بر سر شیر میکس بسیار زیاد است ، محاسن و معایب زیادی دارد . معایب شیرمیکس هم همین مواردی است که شما میفرمایید .
باید مطالب دیگر سایت هم مطالعه فرمایید .
الکترونیکی از طریق هدایت الکترونیکی آب محاسبه میکند . شیمیایی از طریق واکنش های شیمیایی
هر دو روش دقیق نیستند و کل املاح آب را ( TDS )را بدرستی اندازه گیری نمیکنند . تست آزمایشگاهی دقیق است .
توی مطالب سایت نوشته شده حداقل سختی آب باید ۵۰ باشد ولی من سوالهای دوستان رو خوندم عده ای گفته بودند سختی آب رو بعد از تصفیه با دستگاه گرفتن و عدد مثلا ۱۵ یا ۲۰ رو نشون داده و شما فرمودید مناسب است. این سوال برام به وجود اومد که چرا مناسب است در حالی که گفته شده سختی مطلوب باید بین ۳۰ تا ۹۰ باشه؟!
اول اینکه مثلا بالای 50 مطلوب است و معنی آن نیست که زیر 50 بد است ، معنی آن این است که خوب است اما مطلوب نیست
دوم اینکه برای بالا بردن سختی ، باید از شیر میکس استفاده کرد که خودش مورد تایید نیست و مشکلاتی ایجاد میکند.
سوم اینکه بیشتر مشکل پایین بودن سختی آب ، به دلیل اسیدی شدن آن است که وقتی فیلتر قلیایی داشته باشید ، با وجود سختی پایین اما مشکلش خیلی کمتر خواهد بود .
دستگاه تصفیه آب که حدود ۲ سال استفاده شده است و به علت جابجایی منزل حدود چند ماه از آن استفاده نکنیم چگونه باید از آن نگهداری کرد تا مخزن آب و هوزینگ ها که قبلاً در آن آب در جریان بوده و فعلأ چند ماهی از آن استفاده نمی شود بو نگیرد؟به غیر از تخلیه آب باید کار دیگری هم انجام داد؟ با تشکر
خیر کار دیگری نیازی نیست
مخزن تخلیه شود
فیلتر های مرحله 123 تخلیه شود
بعد از راه اندازی ، دو سه مرتبه آب مخزن را پر و خالی کنید .
مدت یک ماه است دستگاه فلاکستک قلیایی را نصب و شیرمیکس بسته است،با tdsمتر مارکhmآب شیر و خروجی شیر دستگاه را کنترل و اعداد 101و 9 بدست آمد.آب از نظر مزه تلخ یا موردی ندارد فقط فیلتر انتی باکتریال نانوسیلور بعد از دوهفته جداربیرونی به رنگ قهوهایی روشن درآمد، آیا مشکلی هست؟ و اینکه با این tds و وجود فیلتر قلیایی فلاکستک hd50 بازهم نیاز به افزایش tds باشیرمیکس هست؟ غیر از شیرمیکس راه دیگری برای افزایش tds هست؟ با این شرایط کنترل ph ضروری است؟ نگهداری آب خروجی در یخچال ایرادی دارد؟ سپاسگزارم
فیلتر نانوسیلور مشکلی ندارد
به نظر من نیازی به تغییر خاصی نیست و همین آب در هر حالتی که هست ، بهترین شکل آن است . میتوانید در صورت دلخواه از شیر میکس استفاده کنید اما از نظر بنده نیازی نیست .
در اینجا تنها راه افزایش TDS استفاده از شیر میکس است .
کنترل PH ضروری نیست اما اگر حس میکنید مشکل یا حالت غیرعادی وجود دارد ، میتوانید ph را کنترل کنید .
نگهداری آب مشکلی ندارد اما ترجیحا کوتاهترین زمان باشد و همچنین ظرف درب بسته باشد .
بله منطقی است .
در حین جوشیدن ، رسوبات کتری به آب اضافه میشود .
نزدیک 2 سال بود که فیلترهای دستگاه 6 مرحله ای ، تعویض نشده بود و سختی آب 90بود و بعدازاینکه کلیه فیلترهارو تعویض کردم سختی آب 130 می باشد
هر کاری میکنم (تعویض مجدد برخی فیلترها بخاطر مارک ) کمتر نمی شود
تمام اتصالات هم بررسی شده و موردی ندارد
شیر میکس هم بسته است
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مشکل کجاس؟
چند روز صبر کنید و مجددا تست بگیرید .
دقیقا از خروجی هوزینگ ممبران تست بگیرید .
آب شور 1000 تا 10000
آب مجاز آشامیدنی 500 تا 1000
آب مطلوب آشامیدنی 100 تا 500
آب صنعتی 5 تا 100
بنابراین مقدار TDS آب رو بین 101 تا 200 تنظیم کنید .
همه دستگاه های سختی سنج ، TDS آب را براساس ppm اندازهگیری میکنند .
به علت تصفیه و خالص شدن ، اسیدی و خوردنده است .
یه دستگاه تصفیه اب نو برام نصب کردن با دستگاه سختی سنج وقتی شیر مخزن ذخیره بازه tdsرا ۲۵۰ نشون میده ووقتی شیر مخزن را می بندمtds را ۱۲۰ می خواستم راهنمایی کنید علت چیه
چندبار مخزن را پر کنید و خالی کنید و اجازه دهید چند روز نیز بگذرد و سپس مجددا تست کنید .
هر چه شیر میکس باز تر شود ، میزان خروجی از ممبران کمتر خواهد شد .
یه سوال داشتم اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم
Tdsدستگاه آب تصفیه کن رو تنظیم میکنم رو عدد ۷۰ روز اول اب شیرین و حالت سبک هست ولی بعد از گذشت چند رو با اینکه tds اب در محدوده ۷۰ هست ولی آب یه حالت سگنینی داره انگاره tds اب خیلی بالا باشه و اون حالت شیرین بودن اب رو نداره
عجیب است این مشکل
احتمالا املاح خاصی در آب قرار دارد که وقتی شیر میکس را باز میکند و در اب مخزن قرار میگیرد ، باعث این حالت میشود بنابراین بهتر است که از شیر میکس استفاده نشود .
خواستم ببینم دلیلش چیه و اینکه اب ذخیره کنم باعث بالا رفتن tds میشه یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
علتهای خیلی مختلفی دارد که باید دقیق بررسی شود اما در کل آب تصفیه شده همینگونه است و به علت سختی پایینی که دارد و همچنین نداشتن کلر ، معمولا پایدار نیست و سختی آن افزایش پیدا میکند و در کل آب تصفیه شدا را نباید به صورت مدت دار ذخیره سازی کرد .
سختی خروجی ممبران 18 و خروجی شیر آب روی سینک هم 18
ممنون میشم بفرمایید علت چی میتونه باشه ؟
همه دستگاهها همینطور هستند . مشکلش چی هست الان؟
فیلترهای مینرال و قلیایی معمولا خیلی کم حداکثر ۲ واحد سختی آب را تغییر میدهند .
من سختی آب لوله کشی را با دستگاه سختی سنج گرفتم ۱۹۰ بود و آب تصفیه کن ما با اینکه تازه فیلترهاشو عوض کردیم ۱۶۰ تا ۱۷۰ نشون میده که انگار اصلا درست تصفیه نمیشه ولی مزه آب شور نیست. شیر میکس هم کاملا بسته هست. میشه بفرمایید ممکنه مشکل از چی باشه؟ ممکن هست به خاطر فیلترهای بی کیفیت باشه؟
فیلتر ممبران عوض شده است؟
درست جا زده شده است؟
در بخش عیب یابی اگر وارد شوید ،مژالب خیلی زیادی مرتبط با این مشکل وجود دارد .
خیر مشکلی ندارد و خطری هم بوجود نمی آورد اما بهتر است سختی آب را بالا ببرید . میتوانید از فیلترهای مینرال و قلیایی کننده مرغوب استفاده کنید و یا شیر میکس را کمی باز کنید تا سختی بالا رود . البته باید سختی سنج در اختیار داشته باشید تا بعد از تغییر شیر میکس میزان سختی را چک کنید .
من فیلترهام رو هر ۶ ناه تعویض میکردم ولی الآن حدود ۲ ساله دست نزدم به هیچ کدام و مثل روز اول داره به من آب تصویه و خوبی ارائه میده
آیا مشکل خاصی داره اگه هر ۶ ماه تعویض نکنم؟
ممنون از شما
کیفیت فیلترها افت پیدا میکند وعملکردصحیح را ندارد . درست است که سختی پایین است اما از اب مطلوب فاصله میگیرد . اگر تست آزمایشگاهی نمونه آب را دهید میبینید که کیفیت آب همانند گذشته نیست . همچنین باعث بوجود آمدن میکروب و میکروارگانیسمهایی در بخش های از دستگاه میشود که بعدا به دردسر شمارا می اندازد . بعدا حتی اگر فیلترها هم تعویض کنید ، کیفیت آب سابق را نخواهید داشت . بطور کلی در دراز مدت ،دستگاه افت کیفیت پیدا خواهد کرد. همچنین باعث ایجاد فشار بر پمپ و دیگر قطعات هم میتواند شود که خرابی یا ضعیف شدن آنها را در پی خواهد داشت . مثل این است که شما روغن موتور ماشین خود را تا زمانی که موتور جام نکند ، تعویض نکنید . مسلما بعد از طی مسافت توصیه شده توسط شرکت سازنده روغن موتور ، موتور هنوز کار میکند اما عدم تعویض به موقع روغن ، باعث ضعیف شدن موتور و خرابی آن در دراز مدت خواهد شد .
مطلب کاملی در این خصوص در سایت نیز نوشتهشده است .
دلیل اش چی بود که TDS دستگاه من از 30 بالا نمیرود
قابل خوردن است اما برای بدن مطلوب نیست . اگر میخواهید آبی عالی مصرف کنید که برای بدن هم مفیدتر باشد ، از دستگاه تصفیه آب استفاده کنید .