

محلول تست و کالیبره TDS و PH
قیمت : در ادامه ذکر شده
وقتی شما یک دستگاه سنجش TDS یا PH یا EC خریداری میکنید ، و شروع به تست آبهای مختلف میکنید ، آیا واقعا مطمئن هستید که مثلا میزان TDS آب دقیقا همان مقدار است که دستگاه نمایش میدهد ؟ برای اطمینان از صحت عملکرد دستگاه ، به یک محلول استاندارد نیاز داریم که دقیقا عدد آنرا بدانیم و با دستگاه خود تست کنیم که آیا دستگاه ، همان عدد مورد نظر را نشان میدهد یا نه . به این ترتیب ، از صحت عملکرد دستگاه سختی سنج اطمینان پیدا میکنیم و همچنین برای دستگاه هایی که قابلیت کالیبره شدن دارند ، میتوانیم آنها را کالیبره کنیم . به عنوان مثال ، دستگاه های سختی سنج برند HM مدل TDS-3 دارای قابلیت کالیبره شدن مجدد را دارد( مدلهای تقلبی دارای این قابلیت نیستند ) و با استفاده از یک محلول استاندارد ، میتوانیم به راحتی اقدام به کالیبره کردن دستگاه خود کنیم . نحوه کالیبره کردن نیز معمولا بسیار راحت است و در دفترچه های راهنمای همراه با دستگاه ها ، آموزش داده شده است . دستگاه های ارزان قیمت ، معمولا به صورت دستی و با تنظیم یک پیچ کالیبره میشود و در دستگاه های پیشرفته و گران قیمت ، اینکار راحت تر و به صورت دیجیتال و با فشار یک دکمه انجام میشود . دقت کنید که این محلول ها آب خوراکی نیستند و به هیچ عنوان نباید استفاده خوراکی شوند >>> آموزش کالیبره کردن دستگاه سختی سنج + فیلم . عددی که از این محلول ها بدست می آید ، با استفاده از یک فرمول شیمیایی که در ساختار محلول است ، بدست می آید بنابراین اعداد آنها یک معیار مطلق است . از آنجا که دستگاه های TDS سنج ، به صورت تقریبی اعداد را نمایش میدهند ، برای کارهای دقیق باید آنها را کالیبره کرد و همچنین دقت کنید که میزان TDS محلول کالیبره و میزان TDS نمونه مورد آزمایش ، در یک رنج نزدیک به هم باشند . به عنوان مثال اگر آب مورد تست شما در محدوده 100 و 200 است ، بهتر است دستگاه خود را با محلول TDS=94ppm کالیبره کنید . برای دستگاه های تستر PH ، ابتدا باید نگاهی به دفترچه دستگاه بیندازید و روش کالیبره کردن آنها و همچنین محلول مورد نیاز آنها را مطالعه کنید . بعضی از دستگاه های ph ، دارای کالیبره کردن 3 نقطه ای هستند و همزمان به 3 محلول ( یکی اسیدی ، یکی خنثی ، یکی قلیایی ) نیاز دارند . در اکثر مواقع شرکتهای سازنده از ph های 4 و 7 و 10 استفاده میکنند .
محصولات زیر همگی کاملا استاندارد هستند و دارای شماره تولید و شماره ثبت هستند و در صورت نیاز میتوان گواهینامه معتبر صادر کرد . حجم هر محلول 250 میلی لیتر می باشد .
توجه :
این محلول برای کالیبره کردن و تست دستگاه های سختی سنج و اسید سنج هستند و برای اندازه گیری میزان سختی و اسید نیست . جهت خرید و مشاهده دستگاه های تست TDS و دستگاه تست PH ، روی آنها کلیک کنید .
محلول کالیبره سختی TDS=917ppm و EC=1412us/cm
محلول کالیبره سختی سنج با TDS=94ppm و EC=146.9us/cm
محلول کالیبره PH سنج با عدد بافر PH=10
محلول کالیبره PH سنج با عدد بافر PH=7.4
محلول کالیبره PH سنج با عدد بافر PH=4
فروش
قیمت هر محصول : 45.000 تومان
چنانچه قصد خرید و سفارش کالا را دارید ، از لینک زیر وارد فروشگاه شوید .
جهت مشاوره و طرح سوالات خود در مورد این محصول با ما تماس بگیرید 32424398-071 09176090035
لطفا سوالات ، نظرات و اگر تجربه استفاده از این کالا را داشته اید برای استفاده دیگران در این قسمت بیان فرمایید (نیاز به ثبت نام و طی کردن مراحل زمان بر نیست)
دیدگاهها
بله محلول دقیق و آزمایشگاهی هست و برای کالیبره کاملا مناسب و دقیق است
با اب مقطر نباید کالیبره شود و چندین ایراد برای اینکار وجود دارد .
ارسال به تمام کشور
اگر خرید بالای ۵۰ هزار تومان باشد ارسال رایگان و کمتر از آن مبلغ ۱۰ هزار تومان بابت ارسال
بنده این محلول رو شما خریداری کردم ولی متاسفانه بروشور یا اطلاعاتی از نحوه
کارکرد بااین محلول همراه نبود لطفا راهنمایی در مورد کارکرد و طریقه استفاده رو بفرمایید.
متشکرم
مطلب آموزشی به همراه فیلم با (عنوان آموزش کالیبره کردن دستگاه سختی سنج) در سایت وجود دارد که آنرا مطالعه کنید و مطابق با کلیپ آموزشی آن اقدام کنید .
این قیمت تو سایت تغییر کرده؟ می تونیم خریداری کنیم؟
ممنون
روز جمعه قیمتها آپدیت خواهد شد و ثبت سفارش امکان پذیر خواهد بود .
بله موجود است
250 میلی لیتر
ببخشید من یه محلول خریدم که روش نوشته: 1413 ms (نه از فروشگاه شما) از این می خوام برای تست دستگاه سختی سنج آب استفاده کنم. الآن چطوری می تونم TDS این محلول رو با توجه به اون رقم بالا به دست بیارم تا باهاش دستگاه رو تست کنم؟
ممنون
نمیتوان عدد TDS آنرا برای دستگاه شما دقیقا تعیین کرد اما TDS این محلول ها معمولا 917 است .
این محلول برای کالیبره دستگاه EC متر یا TDS سنج می باشد . میزان EC=1412 و میزان TDS=917 می باشد . با استفاد از کاتالوگ دستگاه خود ، اقدام به کالیبره کردن کنید . یک فیلم آموزشی نیز در سایت وجود دارد .
در اکثر سختی سنج ها، مقدار EC رو دو برابر TDS نشون میدن ولی در این محلول اینطور نیست، الان ما برای کالیبراسیون دستگاه، کدوم یکی رو ملاک عمل قرار بدیم؟
در عمل و حقیقت نیز ، میزان EC و TDS یک رابطه غیر خطی دارند که وابسته به چندین پارامتر است و شرکتهای سازنده برای راحتی کار ، از ضریب 0.5 استفاده میکنند که مسلما خطا دارد . اگر شما کارتان وابسته به TDS است ، میزان TDS را با محلول کالیبره کنید و به میزان EC کاری نداشته باشید و همچنین اگر کارتان با EC می باشد , بر اساس EC کالیبره کنید . در مورد با فرمول این دو پارامتر و میزان خطا و ... در سایت مطالب وجود دارد که بهتر است مطالعه کنید .
برای آبهای خیلی خالص بستگی به نوع دستگاه دارد و از محلولهای خیلی پایین نیز استفاده کرد .
من حدود ۲ سال پیش از شما سختی سنج hm خریداری کردم که به همراه یک محلول برای کالیبره کردن بود ولی من از محلول استفاده نکردم میخواستم بپرسم آیا محلولها تاریخ انقضا دارند یا میشود بعد از چندین سال از آنها استفاده کرد و مقدار مورد نیاز برای کالیبره کردن چقدر است
بله میتوانید استفاده کنید
مقدار کمی نیاز است برای کالیبره