آموزش دستگاه تصفیه آب
همیشه بیان میشود که یکی از علائم وجود آب با کیفیت ، شفاف شدن یخ هاست . این ادعا البته ادعایی درست است . اما سفید شدن یخ و شفاف نشدن آن ، نمی تواند بیانگر وجود آب بی کیفیت باشد . سفید شدن یخ ناشی از 2 عامل است :
1 - وجود املاح معدنی در آب و در واقع سختی بالای آب
2 - وجود هوا و گازهای محلول در آب
در تصویر زیر ، چند قطعه یخ حاصل شده از آب تصفیه شده را مشاهده می کنید .
در هنگام یخ زدن آب ، آب خالص شروع به یخ زدن می کند و معمولا از کناره ها این اتفاق صورت میگیرد . بنابراین املاح معدنی و همچنین گازهای محلول در آب ، از کناره ها دور میشوند و به سمت مرکز یخ هدایت میشوند . به همین علت ، در کنارها ، معمولا یخ بسیار شفافی وجود دارد . یخ زدگی پیشروی میکند و به سمت مرکز هدایت میشود .اکنون در مرکز میزان املاح محلول بسیار بالاتر است . بنابراین در آنجا ، این املاح زندانی میشوند و باعث شکسته شدن شبکه کریستالی یخ ها میشوند که سبب سفید شدن یخ میشوند . همچنین در این حالت ، گازهای محلول در آب ، به علت یخ زدگی آب ، از میان مولکولهای آب خارج میشوند و در میان یخها زندانی میشوند که آنها را به شکل حباب های بسیار ریزی میبینیم . گاهی این حباب ها به صورت کشیده هستند که میتواند اشکال بسیار زیبایی را ایجاد کنند .
به یخ ایجاد شده توسط یخچال خود ، نگاه دقیقی بیندازید . احتمالا حباب های بسیار ریزی را خواهید دید . اگر یخ دارای حباب بود ، وجود این حباب ها طبیعی است بخصوص در دستگاههای تصفیه آب ، بسیاری مواقع به علت واکنش فیلتر با آب ، مقداری هوای محلول در آب افزایش می یابد >>> شیری رنگ شدن آب . همچنین اگر دستگاه تصفیه آب ، دارای فیلتر اکسیژنه یا هیدروژنه یا قلیایی باشد ، میزان این حباب ها نیز بیشتر خواهد شد .
اگر سفیدی یخ حباب نیست و به صورت سفید شدن یکنواخت و گچی بودن است ، این سفیدی معمولا باید کمتر از آب لوله کشی باشد . اگر میزان آن زیاد و همچون آب لوله کشی باشد ، احتمالا دستگاه تصفیه آب تنظیم نیست و یا دچار مشکل شده است >>> آب تصفیه شده همانند آب لوله است
در کل ، یخ حاصل شده از آب تصفیه شده ، باید شفاف تر از آب لوله کشی باشد اما ممکن است شفافیت آن ، محسوس نباشد و یا اختلاف آنها کم باشد . شما حتی اگر آب خالص با سختی صفر را تولید کنید و وارد دستگاه کنید ، باز هم یخ کاملا شفاف نخواهید داشت و سفید شدن یخ ، کاملا طبیعی است . تولید یخ کاملا شفاف ، نیاز به فرایندی خاص دارد .
لطفا سوالات و دیدگاهای خود را با ما و دیگران در میان بگذارید .
دیدگاهها
در بالا توضیح داده شده که دلیل بلوری نشدن چیست . برای تولید یخ بلوری نیاز به فرایند و تجهیزات است .
خیر ، یخ ملاک نیست به هیچ عنوان
عدد ۶۰ عالی و مناسب است
حتی اگر آب عددش صفر هم باشد ، ممکن است به شفاف تولید نشود .
موقع که میخوایم برداریم خیلی شکننده هست چیه
اطلاعی ندارم .